OVER ADSEARCH
Nieuws
Wat is AdSearch?
Wat doet AdSearch?
MVO
Opdrachtgevers
Projecten
Contact

ONDERZOEK
Visie
Kortdurend onderzoek
Gebruiksgroepen
Ervaring

ADVIES
Visie
Onderwerpen
Ervaring

PROJECTMANAGEMENT
Visie
Zeezeilen als metafoor
Ervaring

EXPERTISE
Onderwerpen
Onderzoeksmethoden
Curriculum Vitae
Publicaties

ADSEARCH CULINAIR
Wat is AdSearch culinair?
Handboek Paddestoelen


Ervaring

Als onderzoeker heb ik een twintigtal projecten tot een goed eind gebracht. In de helft van de gevallen als projectleider.
Conferenties vormen een speciaal soort project, waarbij een lange voorbereidingsfase afsteekt tegen een zeer korte uitvoeringsfase. Ik was betrokken bij de organisatie van een tiental succesvolle conferenties. AdSearch voerde in 2007 het secretariaat van de conferentie 'Gek met dieren!'.
Voor ZAO zorgverzekeringen heb ik een bestaand maar chaotisch onderzoeks-rapport tot een leesbare publicatie verwerkt. Kennis van onderzoek was essentieel in dit project, maar de aard van het project was toch meer die van tekstproductie. Veel publicaties, jaarverslagen, gedenkbundels of artikelen kunnen worden vormgegeven als project.
Als initiatiefnemer van het tijdschrift Deviant begon ik een project waarin ik veel heb bijgedragen aan concipiëring, marktonderzoek, fondsenwerving, opzet van de organisatie en enthousiasmering van anderen.
Ook heb ik me beziggehouden met de opzet van praktische opvang- en rehabilitatieprojecten, zoals het Wegloophuis Haarlem, het Actief Computercentrum en het Vertaalcollectief in Amsterdam.
Zie ook mijn curriculum vitae.

(c) AdSearch 2005
[Sitemap] [Colofon]